02/44 12 5001220 София, кв. Военна Рампа ул. "професор Иван Георгов 3"
Изберете страница

Прахово боядисване

Това е най-популярният и практичен метод за боядисване на метал. Той предпазва повърхността от корозия при различни условия на експлоатация и позволява равномерно покритие, дори при детайли със сложна конфигурация. Резултатът е красива и гланцирана или матова повърхност. Методът е напълно безвреден.

Търсите специализирано съдействие за обработката на различни метални детайли? Ние притежаваме най-модерната поточна линия за прахово боядисване на алуминий, стомана и поцинковани изделия в България, произведена от Rippert Anlagentechnik GmbH, Германия. Максималният размер на детайлите, с които работим, е 4000х2000х600 мм. Процесът протича в три основни стъпки: предварителна подготовка, боядисване и изпичане. Нашето най-голямо предимство е 12 степенната инсталация за предварителна подготовка на детайлите – обезмасляване, байцване и пасивация с химикали на HENKEL. Благодарение на тази система боядисаните от нас стоманени детайли издържат 1000 часа тест на солена мъгла, а за алуминиеви детайли 2000 часа тест на солена мъгла.

Нашият екип извършва и професионално боядисване на джанти. Ако се нуждаете от такава услуга, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се справим безупречно и с тази задача.

Галерия